×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe opent het gerechtelijk jaar

  Koning Felipe opent het gerechtelijk jaar

  Koning Felipe heeft maandag het Spaanse gerechtelijk jaar geopend. Hij deed dat tijdens een ceremonie in het Paleis van Justitie in Madrid.


  De koning werd bij aankomst ontvangen door Carlos Lesmes, president van het Hooggerechtshof en de Algemene Raad van de Rechtspraak. Tijdens een speciale zitting, onder voorzitterschap van Felipe, sprak onder meer de procureur-generaal over de activiteiten van het Openbaar Ministerie van het afgelopen jaar. Aansluitend presenteerde Lesmes het jaarverslag over de activiteiten van de rechtbanken en tribunalen van justitie.

  Ter afsluiting opende koning Felipe het gerechtelijk jaar 2018/2019 en sloot hij de bijeenkomst.

  11 september 2018 - 11:46