×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe ontvangt nieuwe ambassadeurs

  Spaanse koning neemt geloofsbrieven in ontvangst

  Koning Felipe ontvangt nieuwe ambassadeurs

  Koning Felipe van Spanje heeft maandag de geloofsbrieven van een reeks nieuwe ambassadeurs in ontvangst genomen. In de ochtend kwamen de ambassadeurs van achtereenvolgens België, Armenië, Estland, India en Japan langs op het Koninklijk Paleis in Madrid.


  's Middags kreeg koning Felipe de geloofsbrieven van de nieuwe ambassadeurs van Turkije, Duitsland en Paraguay. Ook de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken José Manuel García-Margallo was bij de ceremoniële ontvangst aanwezig.

  Het Spaanse koningshuis plaatste maandag foto's van de ceremonies op de website en op Twitter.

  6 oktober 2014 - 18:11