×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe kan trots zijn op Letizia

  En mag haar een award geven

  Felipe kan trots zijn op Letizia

  De Spaanse koningin Letizia heeft dinsdag een prijs gekregen voor haar strijd tegen gendergerelateerd en huiselijk geweld.


  De award kreeg ze tijdens een ceremonie in Madrid uit handen van niemand minder dan haar eigen man: koning Felipe.

  De koning was maar wat trots op zijn vrouw. Uiteraard kreeg Letizia niet alleen de prijs maar ook een welverdiende kus van Felipe.

  Letizia werd onderscheiden in de categorie Most Outstanding Personality. Ook enkele andere winnaars werden dinsdag in het zonnetje gezet. De onderscheidingen zijn een initiatief van The Spanish Observatory for Violence Against Women.

  27 november 2019 - 16:33