×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe half jaar op Spaanse troon

  Koning Felipe half jaar op Spaanse troon

  Het is vrijdag precies een half jaar geleden dat koning Felipe de Spaanse troon betrad en zijn vader koning Juan Carlos opvolgde.


  Het Spaanse koningspaar stond hier vrijdag bij stil tijdens een bestuursvergadering van de Prins van Girona Stichting in het El Pardo paleis in Madrid. De vergadering stond onder voorzitterschap van koning Felipe en koningin Letizia.

  Op de agenda stond het actieplan voor 2015 van de stichting die zich onder meer inzet voor meer werkgelegenheid voor jongeren en het bevorderen van ondernemerschap onder jongeren.

  19 december 2014 - 16:28