×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe bij congres gendergelijkheid

  'Veertig jaar vrouwen bij de nationale politie'

  Koning Felipe bij congres gendergelijkheid

  Koning Felipe was woensdag bij de opening van het internationale congres over gendergelijkheid, georganiseerd door het nationale politiekorps. De Spaanse vorst zat het congres in Toledo voor.

  Ook bracht Felipe een bezoek aan de tentoonstelling ‘Veertig jaar vrouwen bij de nationale politie’. In 1979 traden er 42 vrouwen toe tot de Spaanse korps, daarvoor bestond dit uit enkel mannen. 2019 is een jubileumjaar voor de politie, die in 1824 werd opgericht en dus 195 jaar bestaat. Het gendergelijkheidscongres is een van de hoogtepunten van dit jubileum.

  Veertig landen en internationale organisaties nemen deel aan het congres, dat tot en met vrijdag plaatsvindt.

  6 november 2019 - 17:46