×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe bezoekt verkeerscentrale

  Spaanse vorst bijgepraat over paasdrukte

  Koning Felipe bezoekt verkeerscentrale

  De Spaanse koning Felipe heeft maandag een bezoek gebracht aan de verkeerscentrale in Madrid.


  De koning bracht het bezoek samen met onder anderen Jorge Fernandez Diaz, minister van Binnenlandse Zaken. Felipe en de minister werden ontvangen door de directeur van de centrale, Maria Segui. Vervolgens woonde de koning een werkvergadering bij. Tijdens zijn bezoek werd de koning bijgepraat over het werk op de centrale, vooral de drukte rond het lange paasweekend kwam aan bod.

  De Spaanse koning schreef ook een boodschap voor de borden die langs de Spaanse wegen staan: 'Operatie Paasverkeer. Veilige reis terug'. De koning sprak verder nog een boodschap in voor alle medewerkers van de centrale, waarin hij zijn waardering voor hen uitsprak. Hij zei ook dat de Spanjaarden veilig op reis kunnen dankzij het werk van de verkeerscentrale.

  De koning was zondag op Mallorca. Daar viert de Spaanse koninklijke familie traditiegetrouw Pasen. Met elkaar woonden ze de paasdienst bij in de kathedraal van Palma de Mallorca.

  7 april 2015 - 12:11