×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kleine demonstraties tegen Spaans koningshuis

  Op dag van beëdiging koning Felipe VI

  Kleine demonstraties tegen Spaans koningshuis

  Op de dag van de beëdiging van de Spaanse koning Felipe hebben tegenstanders van het koningshuis ondanks een verbod kleine demonstraties gehouden. De politie van Madrid maakte donderdag bekend zeker drie betogers te hebben aangehouden.


  Tegenstanders van de monarchie hadden tot een betoging opgeroepen op het plein Puerta del Sol. De politie sloot daarop het plein in het centrum van de hoofdstad hermetisch af. Demonstranten zochten daarom de omliggende straten op voor hun protesten. De arrestanten zouden geen gehoor hebben gegeven aan opdrachten van agenten. Van andere demonstranten werden de persoonsgegevens opgenomen.

  19 juni 2014 - 14:41