×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos in Abu Dhabi

  Spaanse koning op officieel bezoek

  Juan Carlos in Abu Dhabi

  Koning Juan Carlos van Spanje is in Abu Dhabi. De Spaanse vorst brengt een officieel bezoek aan Abu Dhabi. Hij heeft een Spaanse delegatie meegenomen die deelneemt aan het Economisch Forum van de Verenigde Arabische Emiraten en Spanje.


  De Spaanse koning had maandag een ontmoeting met de kroonprins van Abu Dhabi, Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan.

  Maandag werd in het Emirates Palace Hotel ook een groepsfoto gemaakt met alle delegatieleden die deelnemen aan de conferentie, onder wie Florentino Pérez, de voorzitter van de Spaanse voetbalclub Real Madrid en de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, José Manuel Garcia-Margallo.

  In zijn toespraak bedankte koning Juan Carlos de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) voor het aanhoudende vertrouwen in het partnerschap met Spanje. Het Zuid-Europese land heeft volgens de monarch de recessie overwonnen en is weer bezig met het creëren van groei en het scheppen van banen. Volgens het Spaanse persbureau EFE zei de koning in zijn toespraak dat de Verenigde Arabische Emiraten een van de snelst groeiende markten is voor de buitenlandse handel in Spanje.

  14 april 2014 - 14:55