×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos geeft om 12.00 uur verklaring

  Spaanse koning maakt reden aftreden bekend

  Juan Carlos geeft om 12.00 uur verklaring

  De afgetreden Spaanse koning Juan Carlos maakt rond 12.00 uur de reden van zijn aftreden bekend. Hij doet dat in een verklaring die rechtstreeks op tv wordt uitgezonden.


  De 76-jarige koning nam in januari de beslissing om afstand te doen van de troon, zeggen bronnen rond het Spaanse koninklijk huis. Het aftreden zou niets te maken hebben met de gezondheid van de koning of 'met andere kwesties'.

  2 juni 2014 - 11:33