×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jihadisten bedreigden Spaanse koning’

  Hoofdverdachte vorige week opgepakt

  Jihadisten bedreigden Spaanse koning’

  De jihadisten die vorige week in Spanje werden opgepakt, beraamden mogelijk een aanslag op koning Felipe VI en zijn familie. Dat meldde de Spaanse krant La Razón maandag op basis van bronnen binnen justitie.


  In het huis van de hoofdverdachte zou een handgeschreven briefje zijn gevonden. Daarin stond onder meer: "Felipe van Spanje zal weten wat leed is als zijn twee dochters onder het puin liggen." Koning Felipe heeft twee dochtertjes, troonopvolgster Leonor (9) en Sofia (7). De koning volgde vorig jaar zijn vader Juan Carlos op.

  Minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernández Diaz wilde niet veel kwijt over de berichten. "Uit voorzichtigheid praat ik hier liever niet over", zei hij tegen Spaanse media.

  17 maart 2015 - 09:00