Leonor

Ingezoomd: de kekke pumps van 16-jarige Leonor

Leuk om naast kapsels, kroontjes en japonnen ook eens te kijken naar de schoenen van onze favoriete royals! Vandaag in the spotlight: de nudekleurige pumps van de Spaanse kroonprinses Leonor.

Ze werd op 31 oktober 16, studeert in Wales en lijkt al helemaal geprept voor haar toekomstige rol als koningin van Spanje. Of dat ooit echt gaat gebeuren en wanneer dat zover is, weten we natuurlijk niet. Maar we weten wél dat ze er nu al uitziet om door een ringetje te halen. Net als moeder Letizia hebben zij en zusje Sofía een goede neus voor mode.

En daar horen schoenen natuurlijk net zo goed bij. Het viel ons op dat Leonor steeds vaker ‘op hakjes’ loopt. Tijd om eens in te zoomen op de glanzende, nudekleurige pumps die zij onlangs droeg. Een paar met spitse neus. We hebben een foto van die schoenen voor je, heerlijk ingezoomd. En daarnaast eentje van de complete outfit. Mooi gecombineerd met het donkergrijze jurkje.

Genieten van deze outfit, inclusief pumps! Je klikt simpelweg op de fotokaarten om Leonor en haar fashion choices tevoorschijn te toveren.

LEES OOK:

3x Nederlandse royals in een hippe herfsttrui

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Getty