×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Infanta Pilar overleden

  An de gevolgen van darmkanker

  Infanta Pilar overleden

  De oudste zus van oud-koning Juan Carlos van Spanje, is op 83-jarige leeftijd overleden.


  Verschillende Spaanse media melden dat de prinses woensdag is overleden aan de gevolgen van darmkanker. De hertogin van Badajoz werd maandag opgenomen in het Ruber International Hospital in Madrid.

  De zus van Juan Carlos en tante van de huidige koning Felipe kwakkelde al langer met haar gezondheid. Vorig jaar februari lag Pilar al drie weken in een ziekenhuis in Madrid met een ernstige darmaandoening. In mei kwam naar buiten dat bij haar darmkanker is vastgesteld, waarna in september een ziekenhuisopname op Mallorca volgde.

  8 januari 2020 - 19:50