×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geslaagde knieoperatie voor Juan Carlos

  Geslaagde knieoperatie voor Juan Carlos

  De vader van de Spaanse koning Felipe, Juan Carlos, is zaterdag geopereerd aan zijn rechterknie. De operatie vond plaats in het ziekenhuis Sanitas La Moraleja in Madrid.


  Volgens het ziekenhuis verliep de 90 minuten durende operatie succesvol. Het voormalige staatshoofd van Spanje blijft uit voorzorg 24 uur op de intensive care. De tachtigjarige moest onder het mes om de knieprothese die hij in 2011 kreeg te laten vervangen door een nieuwe.

  Na de operatie kwamen zijn vrouw Sofia, zijn zoon koning Felipe en schoondochter koningin Letizia op ziekenbezoek. Breed lachend opende koningin Letizia de deur van de auto voor haar schoonmoeder. Ze liepen samen naar binnen, kennelijk om aan te tonen dat alles koek en ei is tussen Letizia en Sofia.

  Op basis van een video tijdens de paasmis op het eiland Mallorca brak in de Spaanse media afgelopen week een rel uit over de slechte band tussen de huidige en de voormalige koningin. Bij de paasmis was voor het eerst sinds jaren ook Juan Carlos weer aanwezig.

  8 april 2018 - 08:16