×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen vaderschapstest voor Juan Carlos

  Rechtbank verwerpt eis Ingrid Sartiau

  Geen vaderschapstest voor Juan Carlos

  De Spaanse koning Juan Carlos hoeft geen DNA af te staan om te kijken of hij een buitenechtelijke dochter heeft. Een Belgische vrouw had de test geëist, omdat zij ervan overtuigd is dat Juan Carlos haar vader is, maar het hooggerechtshof in Madrid heeft die eis woensdag afgewezen.


  Ingrid Sartiau uit Kruibeke bij Antwerpen zegt dat haar moeder in 1965 in het Spaanse Marbella een affaire heeft gehad met Juan Carlos. Die was toen prins. Sartiau zegt dat ze geen geld of titel hoeft, maar dat ze wil weten wie haar vader is. Er zijn meer mensen die tevergeefs proberen te bewijzen dat Juan Carlos hun vader is.

  Juan Carlos de Borbón y Borbón regeerde Spanje van november 1975 tot juni vorig jaar. Hij werd opgevolgd door zijn zoon, koning Felipe VI.

  11 maart 2015 - 16:00