×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Bekijk hier de kerstkaart van Felipe en Letizia

  Spaanse kerstgroeten online gezet

  Foto’s – Bekijk hier de kerstkaart van Felipe en Letizia

  Het Spaanse hof heeft donderdag de kerstkaarten van de koninklijke familie online gezet. Zowel de kaart van koning Felipe en koningin Letizia als die van koning Juan Carlos en koningin Sofía is te zien.


  Op de kaart van koning Felipe en koningin Letizia zijn hun twee dochters te zien, Leonor (10) en Sofía (8). Alle vier ondertekenden ze de kaart, waarop een handgeschreven tekst staat: 'Iedere dag is er reden tot hoop en harmonie in onze harten. Dat de idealen van Kerstmis dit pad voor altijd mogen verlichten.'

  De kaart van koning Juan Carlos en koningin Sofía wordt zoals ieder jaar gesierd door een klassiek schilderij. Dit jaar koos het koningspaar voor het werk 'De geboorte van Jezus' door de Noord-Italiaanse schilder Bernardino Luini (1480-1532). Het schilderij hangt in het Real Monasterio de la Encarnación (het Koninklijk Klooster van de Incarnatie) in Madrid.

  7 december 2015 - 12:02