×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe zeilt om de Koningscup

  Spaanse koning viert vakantie op Mallorca

  Felipe zeilt om de Koningscup

  Koning Felipe heeft woensdag traditiegetrouw meegedaan aan de zeilwedstrijden om de Copa del Rey, de zogenoemde Koningscup, op het Spaanse eiland Mallorca. De Spaanse koning deed mee met het zeilteam Aifos.


  Het is niet voor het eerst dat Felipe meedoet aan de zeilwedstrijd. En ook zijn vader, koning Juan Carlos, deed al vaker mee aan de regatta. Op de website van de Copa del Rey staat dat de koning donderdag waarschijnlijk weer meedoet aan een wedstrijd. Hij zou dan wel met een andere boot meevaren.

  Het is de 33e keer dat de zeilwedstrijd wordt georganiseerd. Woensdag was de derde dag van de regatta, die nog tot 9 augustus duurt. De koning kwam eerder deze week aan op het eiland, samen met zijn vrouw koningin Letizia en hun twee dochters. Dinsdag stond er gelijk een fotosessie met de media op het programma en woensdag ontmoette Felipe een aantal lokale bestuurders in het koninklijk paleis La Almudaina in Palma.

  7 augustus 2014 - 11:05