×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe veroordeelt aanslag Pakistan

  Felipe veroordeelt aanslag Pakistan

  De Spaanse koning heeft maandag zijn afschuw uitgesproken over de aanslag die een dag eerder in het Pakistaanse Lahore meer dan zeventig mensen, het merendeel vrouwen en kinderen, het leven kostte. De Pakistaanse tak van de Taliban eiste de terreurdaad op.


  'Overweldigd door het redeloze geweld' uitte Felipe namens Spanje zijn steun aan Pakistan en aan de strijd tegen het terrorisme. Afgelopen week sprak het Spaanse koningspaar ook zijn schok uit over de terreuraanslagen in Brussel. Daags nadien gingen Felipe en Letizia naar de Belgische ambassade om een condoleanceregister te tekenen.

  28 maart 2016 - 14:43