×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe opent hoofdkantoor politie-eenheid

  Spaanse koning viert 25-jarig jubileum interventieteam

  Felipe opent hoofdkantoor politie-eenheid

  Koning Felipe van Spanje woonde donderdag een ceremonie bij rond het 25-jarig bestaan van het interventieteam van de Spaanse nationale politie. Ook opende hij het nieuwe hoofdkwartier van deze politie-eenheid genaamd Angeles Custodios (beschermengelen) in Madrid.


  Felipe werd tijdens de ceremonie vergezeld door onder andere de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernández Díaz en de burgemeester van Madrid Ana Botella.

  Na de ceremonie bezocht de koning een fototentoonstelling waarin het werk en de geschiedenis van de speciale eenheid centraal staat.

  28 mei 2015 - 16:27