×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe ontmoet regionale bestuurders Mallorca

  Spaanse koning houdt audiënties in Palma

  Felipe ontmoet regionale bestuurders Mallorca

  De Spaanse koning Felipe heeft tijdens zijn vakantie op het eiland Mallorca verschillende bestuurders ontvangen in het koninklijk paleis La Almudaina in Palma. Er stond een ontmoeting op het programma met onder anderen Mateo Isern, de burgemeester van de hoofdstad van Mallorca.


  Daarnaast ontmoette Felipe ook andere plaatselijke en regionale bestuurders. Donderdag staat er nog een receptie op de planning en vrijdag volgt er een audiëntie in paleis Marivent met de Spaanse premier Mariano Rajoy.

  De Spaanse koning kwam dinsdag aan op het eiland. Kort na zijn aankomst poseerde Felipe met zijn vrouw Letizia en hun twee dochters voor de pers.

  6 augustus 2014 - 14:51