×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe met gezin op Mallorca

  Felipe met gezin op Mallorca

  Koning Felipe heeft paaszondag zoals al jaren gebruik is de paasmis bijgewoond in de kathedraal van Palma op het vakantie-eiland Mallorca. De Spaanse koning was in gezelschap van zijn vrouw en twee dochters en van koningin Sofia.


  Volgens Spaanse media verbleven andere leden van de koninklijke familie elders. Koning Juan Carlos laat zich al enige tijd niet meer zien bij dit soort gelegenheden. Zijn dochter prinses Elena was vrijdag nog bij één van de Goede Vrijdag-processies in Madrid en naar verluidt proberen prinses Cristina en haar man Iñaki Urdangarín rust te vinden tijdens een vakantie in Vietnam en Laos.

  Mallorca is al decennia de favoriete vakantiebestemming van de koninklijke familie. Vooral de mogelijkheid om er te zeilen heeft altijd grote aantrekkingskracht uitgeoefend. Zowel koning Juan Carlos als zijn zoon koning Felipe zijn verwoede zeilers, maar ook koningin Sofia en prinses Cristina gaan graag de zee op.

  Koningin Letizia heeft echter minder warme gevoelens voor Mallorca, waar de media altijd massaal aanwezig zijn. Felipe verblijft tegenwoordig daarom korter op het eiland dan voorheen.

  27 maart 2016 - 19:06