×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe komt woorden tekort na aanslag concert

  Felipe komt woorden tekort na aanslag concert

  De Spaanse koning Felipe heeft met verslagenheid gereageerd op de aanslag in Manchester. “Woorden schieten tekort om deze moordenaars te veroordelen”, twitterde de koning.


  Na een concert van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande, die veelal jonge fans heeft, vond maandagavond een zelfmoordaanslag plaats. Er vielen zeker 22 doden en tientallen gewonden.

  De Spaanse koning, die in juli op staatsbezoek gaat naar Groot-Brittannië, liet dinsdagochtend weten mee te leven met Manchester en het Verenigd Koninkrijk. Ook twitterde hij “niet te buigen voor terrorisme”.

  23 mei 2017 - 09:14