×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe geniet met gezin van korte skivakantie

  Felipe geniet met gezin van korte skivakantie

  De Spaanse koning Felipe was er even tussenuit met zijn gezin. Met zijn echtgenote Letizia en dochters Leonor en Sofía genoot de vorst van een skivakantie in Jaca, in het noorden van Spanje.


  Het koninklijke gezin poseerde zondag voor de verzamelde pers. Het viertal vertoefde een lang weekeinde in de stad aan de voet van de Pyreneeën.

  Volgens Spaanse media staat het gezin niet continu op de lange latten. Felipe, Letizia, Leonor en Sofía werden ook gespot in een lokaal museum en een aantal winkeltjes.

  6 februari 2017 - 11:22