×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe gelijk weer aan de slag

  Bezoek aan opleidingsinstituut marine

  Felipe gelijk weer aan de slag

  De Spaanse koning Felipe is meteen na zijn korte paasvakantie op Mallorca weer aan de slag gegaan. Van het zonnige eiland in de Middellandse zee reisde hij naar Ferrol in het noordwesten van Spanje voor een bezoek aan twee opleidingsinstituten van de marine.


  De koning had zich voor het bezoek aan de 'Escuela de Especialidades Antonio de Escaño' en de 'Escuela de Especialidades Fundamentales de la Estación Naval de la Graña' dan ook in zijn marine-uniform gehesen.

  Felipe kreeg bij het begin van zijn bezoek een voordracht over de uitdagingen waarvoor de marine bij de opleiding van officieren en onderofficieren staat. De 'Antonio de Escaño'- school is één van de grootste en belangrijkste van de Spaanse 'Armada'. Jaarlijks zijn er drie tot vierduizend studenten. Die kunnen cursussen volgen in meer dan tweehonderd vakken, waaronder mechanica, elektronica, tactische systemen, communicatie, computers, artillerie en raketten of brandbestrijding.

  De koning bezocht workshops en verschillende klassen alvorens zich in te schepen voor een kort vaartochtje naar de locatie van het tweede opleidingsinstituut, waar zaken als navigatie, onderhoud, en tactiek worden onderwezen.

  29 maart 2016 - 15:17