×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia vieren trouwdag

  Koningspaar bij eedaflegging Koninklijke Garde

  Felipe en Letizia vieren trouwdag

  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia vieren vrijdag hun trouwdag. Het koningspaar gaf elkaar precies elf jaar geleden het jawoord.


  Felipe en Letizia kondigden hun huwelijk in november 2003 aan en op 22 mei 2004 trouwden ze in de Almudena-kathedraal in Madrid. Het huwelijk werd destijds in veel landen rechtstreeks uitgezonden.

  Het stel heeft twee dochters, prinses Leonor en prinses Sofia. Vorig jaar, toen het koningspaar tien jaar getrouwd was, bracht het stel een aantal nieuwe familiefoto's naar buiten.

  Of en hoe het stel de trouwdag vrijdag gaat vieren is niet bekend, in de ochtend waren de twee op pad in Madrid. Tijdens een ceremonie legden de nieuwe 'Koninklijke Gardisten' hun eed af aan de koning.

  22 mei 2015 - 12:32