×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia ontvangen Italiaanse president

  Sergio Mattarella te gast in Madrid

  Felipe en Letizia ontvangen Italiaanse president

  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben maandag bezoek gekregen van de Italiaanse president Sergio Mattarella. De koning ontving de president in het koninklijk paleis in Madrid.


  Sergio Mattarella is in Spanje om te praten over onder meer het enorme aantal bootvluchtelingen die een poging doen om Italië te bereiken. Na een gesprek hierover bood het koningspaar de Italiaanse president een lunch aan in het paleis.

  Mattarella is sinds eind januari de president van Italië.

  11 mei 2015 - 17:03