×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia ontvangen door Filip en Mathilde

  Spaans koningspaar op kennismakingsbezoek in België

  Felipe en Letizia ontvangen door Filip en Mathilde

  De Spaanse koning Felipe VI en zijn vrouw koningin Letizia zijn woensdag aangekomen in Brussel. Het Spaanse koningspaar is op kennismakingsbezoek in België en werd in de hoofdstad ontvangen door de Belgische koning Filip en zijn echtgenote koningin Mathilde.


  De officiële Twitteraccounts van het Belgische en het Spaanse Koninklijk Huis delen verschillende foto's van de ontmoeting. De ontvangst vond plaats in het Koninklijk Paleis in Brussel.

  Dinsdag was het Spaanse koningspaar ook al in Luxemburg om kennis te maken. Onderdeel van het bezoek was onder meer een ontmoeting met groothertog Henri van Luxemburg en diens echtgenote. Half oktober brachten koning Felipe en zijn echtgenote ook al een kennismakingsbezoek aan Nederland.

  12 november 2014 - 12:00