×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia ontvangen door Duitse bondspresident

  Spaans koningspaar op kennismakingsbezoek

  Felipe en Letizia ontvangen door Duitse bondspresident

  Koning Felipe van Spanje heeft maandag zijn reeks kennismakingsbezoeken aan Europese partnerlanden voortgezet in Duitsland. Samen met koningin Letizia werd hij eerst ontvangen door bondspresident Joachim Gauck in Schloss Bellevue in Berlijn en zijn vrouw Daniela Schadt. Daar kreeg het Spaanse koningspaar een lunch aangeboden.


  Op het programma van het bezoek stond verder een wandeling naar de Brandenburger Poort in gezelschap van de Berlijnse burgemeester, een ontmoeting in de Bondskanselarij met bondskanselier Angela Merkel en een ontvangst door Norbert Lammert in de Bondsdag, het Duitse parlement.

  De visite wordt afgesloten met een receptie in de Spaanse ambassade, waarvoor vertegenwoordigers van diverse Duitse instellingen en organisaties zijn uitgenodigd.

  Koning Felipe blijft vervolgens nog een dag in Duitsland. In de deelstaat Noordrijn-Westfalen bezoekt hij dinsdag twee bedrijven, Gestamp in Bielefeld en Bertelsmann in Gütersloh. Ook woont hij een lunch bij van de Spaans-Duitse Kamer van Koophandel.

  1 december 2014 - 15:25