×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia ontvangen Colombiaanse president

  Juan Manuel Santos op driedaags staatsbezoek in Spanje

  Felipe en Letizia ontvangen Colombiaanse president

  President Juan Manuel Santos en zijn echtgenote Maria Clemencia Rodríguez zijn zondag door koning Felipe en koningin Letizia bij het El Pardo paleis aan de rand van Madrid verwelkomd aan het begin van hun driedaagse staatsbezoek aan Spanje. Het koningspaar bood hen later een lunch aan in hun residentie, het Zarzuela paleis.


  President Santos zei tegen de pers dat hij de koning zondagavond graag had vergezeld naar Barcelona, waar Felipe het diner bijwoont voor deelnemers aan het maandag van start gaande Mobile World Congress. "Helaas ben ik verhinderd vanwege de gesprekken die morgen in Madrid plaatsvinden in het kader van de Colombiaanse vredesbesprekingen", aldus Santos.

  De Colombiaanse president dankte Spanje voor de steun die het binnen de EU aan zijn land heeft gegeven, onder meer in zake het ‘onvriendelijke’ visabeleid voor Colombianen. Santos hoopte dat zijn staatsbezoek zal bijdragen aan verdere uitbreiding van de reeds omvangrijke Spaanse investeringen in Colombia.

  Koning Felipe en koningin Letizia zien het Colombiaanse presidentspaar maandagavond weer, wanneer ze een staatsbanket aanbieden in het Koninklijk Paleis in Madrid.

  1 maart 2015 - 16:26