×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia naar Marokko

  Op uitnodiging van koning Mohammed en prinses Lalla Salma

  Felipe en Letizia naar Marokko

  Het derde kennismakingsbezoek van de nieuwe Spaanse koning Felipe VI en koningin Letizia is aan Marokko. Dat heeft het Spaanse hof bekendgemaakt. Vanwege de moslimvastenmaand Ramadan is het geen eendaags bezoek, maar is de visite verspreid over 2 dagen zodat er ook een avond in zit en een gezamenlijk eten mogelijk is.


  Felipe en Letizia bezoeken Marokko op 14 en 15 juli op uitnodiging van koning Mohammed VI en zijn vrouw prinses Lalla Salma. Naast de ontmoeting met de Marokkaanse vorst, die altijd een bijzondere relatie had met Felipe’s vader koning Juan Carlos, staan er gesprekken op de agenda met de Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane, en de Kamervoorzitters Rachid Talbi Alami en Mohamed Cheikh Biadillah.

  Het bezoek aan Marokko volgt op eerdere kennismakingsbezoeken aan paus Franciscus in Rome en Portugal eerder deze week. Het is de bedoeling deze maand ook buurland Frankrijk nog te bezoeken.

  10 juli 2014 - 16:19