×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia in Portugal

  Koningspaar op kennismakingsbezoek

  Felipe en Letizia in Portugal

  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia zijn maandagochtend aangekomen in het Portugese Lissabon. Het kersverse koningspaar is in het buurland voor een kennismakingsbezoek.


  Het bezoek van Felipe en zijn echtgenote duurt een dag. Ze werden ontvangen door de president van Portugal Anibal Cavaco Silva. Vervolgens stond er een lunch op het programma met de president en zijn vrouw Maria in het nationaal paleis in Belém. Ook zullen er ontmoetingen plaatsvinden met de Portugese premier Pedro Passos Coelho en de voorzitter van het parlement, Maria de Assunçao Esteves.

  Het is de tweede buitenlandse reis van koning Felipe en koningin Letizia. Zij gingen eind juni op audiëntie bij paus Franciscus.

  7 juli 2014 - 15:18