×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia condoleren weduwnaar hertogin van Alva

  Uitvaart aristocrate vindt vrijdag plaats in kathedraal Sevilla

  Felipe en Letizia condoleren weduwnaar hertogin van Alva

  Koning Felipe VI van Spanje heeft Alfonso Diéz, de weduwnaar van de donderdag in haar paleis in Sevilla overleden hertogin van Alva, telefonisch zijn condoleances overgebracht. Dat heeft het Spaanse hof laten weten. Carlos Fitz-James Stuart is als oudste zoon de nieuwe, 19e hertog van Alva.


  Het Spaanse koningspaar heeft meteen al een bloemenkrans laten bezorgen bij de rouwkapel in het gemeentehuis van Sevilla waar het stoffelijke overschot van de hertogin na haar overlijden naartoe is gebracht. Ook koning Juan Carlos en koningin Sofia hebben een rouwkrans gestuurd.

  De uitvaart van de excentrieke Cayetana Fitz-James Stuart is vrijdag om 12 uur in de kathedraal van Sevilla, zo is donderdagmiddag bekendgemaakt. Uit heel Spanje stromen de reacties binnen. "De hertogin heeft met haar levensstijl de sympathie gewonnen van de inwoners van Sevilla en Andalusië'', zei Susana Diaz, de president van het regionale bestuur van Andalusië, in haar reactie op het overlijden. Duizenden mensen staan in de rij om de op 88-jarige leeftijd gestorven hertogin de laatste eer te bewijzen.

  Op de foto v.l.n.r.: Cayetana's weduwnaar Alfonso Diéz, haar dochter María Eugenia Martínez de Irujo y Fitz-James Stuart, en haar oudste zoon Carlos Fitz-James Stuart, de nieuwe hertog van Alva.

  20 november 2014 - 15:52