×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia brengen dochters naar school

  Felipe en Letizia brengen dochters naar school

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben dinsdag hun dochters Leonor en Sofia naar school gebracht op de eerste dag na de zomervakantie. Koning Felipe, die er vorig jaar niet bij was, zat zelf achter het stuur. De meisjes zaten op de achterbank.


  Prinses Leonor, die volgende maand dertien wordt, begint aan haar tweede jaar van de middelbare-schoolafdeling van het exclusieve Colegio Santa María de los Rosales. Haar jongere zus Sofia (11) gaat naar de zesde klas van de basisschool.

  Colegio Santa María de los Rosales is een privéschool. De leerlingen dragen er een uniform bestaande uit een wit overhemd, en voor de meisjes een geplooide grijze rok. Op school is veel aandacht voor sport, zoals hockey, voetbal, basketbal en tennis.

  11 september 2018 - 14:33