×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bezoeken Luxemburg

  Spaans koningspaar op kennismakingsbezoek

  Felipe en Letizia bezoeken Luxemburg

  De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia brengen dinsdag een bezoek aan Luxemburg. Het bezoek van het Spaanse koningspaar duurt slechts 1 dag.


  Voor Felipe en zijn vrouw stond in de ochtend een ontmoeting met de groothertog Henri van Luxemburg en diens echtgenote Maria Teresa op het programma. Deze ontmoeting vond plaats in het paleis in de stad Luxemburg. Ook erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie waren hierbij aanwezig. Felipe en zijn vrouw maken dinsdag ook kennis met de premier en het parlement van Luxemburg.

  Een dag later, op woensdag, worden Felipe en Letizia in België verwacht voor een officieel kennismakingsbezoek. Het stel wordt dan ontvangen door koning Filip en zijn echtgenote koningin Mathilde. Half oktober brachten koning Felipe en zijn echtgenote al een bezoek aan Nederland. Daarvoor reisde het Spaanse koningspaar al naar Frankrijk, Portugal en Marokko om kennis te maken.

  11 november 2014 - 14:20