×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bezoeken Italië

  Spaans koningspaar op kennismakingsbezoek

  Felipe en Letizia bezoeken Italië

  Koningin Letizia gaat woensdag aan het einde van het kennismakingsbezoek dat het Spaanse koningspaar brengt aan Italië niet naar huis. Letizia blijft in Rome waar ze donderdag een conferentie over voeding bijwoont van de landbouw- en voedselorganisatie van de Verenigde Naties, de FAO.


  De koningin arriveerde samen met haar man Felipe, die woensdag precies vijf maanden koning is, bij het Quirinaal, het presidentieel paleis. Daar werden ze binnen begroet door de Italiaanse president Giorgio Napolitano en zijn vrouw Clio.

  Vervolgens ging het koninklijk gezelschap naar premier Matteo Renzi en waren er ontmoetingen met parlementsvoorzitter Laura Boldrini en senaatsvoorzitter Pietro Grasso.

  Het Spaanse koningspaar bracht eerder al kennismakingsbezoeken aan de buurlanden Portugal, Frankrijk en Marokko, en aan de Benelux-landen en het Vaticaan.

   

  19 november 2014 - 16:47