×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bezoeken Italië

  Spaans koningspaar op kennismakingsbezoek

  Felipe en Letizia bezoeken Italië

  Koningin Letizia gaat woensdag aan het einde van het kennismakingsbezoek dat het Spaanse koningspaar brengt aan Italië niet naar huis. Letizia blijft in Rome waar ze donderdag een conferentie over voeding bijwoont van de landbouw- en voedselorganisatie van de Verenigde Naties, de FAO.


  De koningin arriveerde samen met haar man Felipe, die woensdag precies vijf maanden koning is, bij het Quirinaal, het presidentieel paleis. Daar werden ze binnen begroet door de Italiaanse president Giorgio Napolitano en zijn vrouw Clio.

  Vervolgens ging het koninklijk gezelschap naar premier Matteo Renzi en waren er ontmoetingen met parlementsvoorzitter Laura Boldrini en senaatsvoorzitter Pietro Grasso.

  Het Spaanse koningspaar bracht eerder al kennismakingsbezoeken aan de buurlanden Portugal, Frankrijk en Marokko, en aan de Benelux-landen en het Vaticaan.

   

  19 november 2014 - 16:47