×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe eerst naar het Vaticaan

  Eerste buitenlandse reis nieuw koningspaar

  Felipe eerst naar het Vaticaan

  De nieuwe Spaanse koning Felipe en zijn vrouw Letizia vertrekken op 30 juni voor hun eerste buitenlandse reis naar Vaticaanstad. Ze ontmoeten daar paus Franciscus. Dat hebben bronnen rond het koningshuis vrijdag laten weten.


  Daarna volgen reizen naar de buurlanden Portugal, Marokko en Frankrijk. De 46-jarige Felipe VI nam donderdag als koning het stokje over van zijn vader Juan Carlos (76), die woensdagavond al voor zijn aftreden had getekend.

  20 juni 2014 - 16:58