×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe belooft steun aan Colombia

  Tijdens staatsbanket in Madrid

  Felipe belooft steun aan Colombia

  Koning Felipe van Spanje heeft maandagavond in het Koninklijk Paleis van Madrid een staatsbanket aangeboden aan president José Manuel Santos van Colombia en diens vrouw Maria Clemencia. Het Colombiaanse staatshoofd is sinds zondag op staatsbezoek in Spanje.


  Felipe had in zijn toespraak bij het diner een speciaal woord van welkom voor de meegereisde Colombiaanse oud-president César Gaviria. Ook toonde hij zich blij met de grote handelsdelegatie die met Santos is meegekomen om de economische betrekkingen tussen beide landen uit te breiden. Spanje is een van de grootste investeerders in het Zuid-Amerikaanse land.

  Felipe prees de bijdrage van Colombianen aan de gezamenlijke cultuur, met schrijvers en wetenschappers, met de voor Colombianen zo kenmerkende levensvreugde. Colombianen konden uitkijken naar visavrij reizen naar de Europese Unie, zo stelde Felipe, een zaak waarvoor Spanje zich tot vreugde van Santos hard heeft gemaakt. De koning verwees ook naar de vredesbesprekingen die Colombia onder meer in Cuba voert met de guerrillabeweging uit het land. "Wees verzekerd van de steun van heel Spanje op deze nobele weg", zei Felipe, die bij het diner werd vergezeld door zijn vrouw koningin Letizia.

  Eerder op de dag bezocht Felipe in Barcelona het Mobile World Congress, waar hij ook een korte ontmoeting had met koningin Máxima die daar een toespraak hield.

  3 maart 2015 - 10:42