×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe aan het roer op ‘Aifos’

  Spaanse koning doet mee aan Copa del Rey

  Felipe aan het roer op ‘Aifos’

  Koning Felipe van Spanje heeft woensdagmorgen het roer in hand genomen van de militaire zeilboot 'Aifos' - Sofia achterstevoren geschreven. Het was voor het eerst sinds maandag de strijd om de Copa del Rey van start ging dat Felipe zich inscheepte. Maandag en dinsdag had hij zich nog afgemeld omdat staatszaken voorrang hadden op zeilplezier.


  Felipe heeft volgens de plaatselijke krant Ultima Hora nu aan dertig van de inmiddels 34 edities van de strijd om de Koningsbeker deelgenomen. Hij is net als zijn vader koning Juan Carlos een Olympisch zeiler, en heeft bij herhaling gezegd de mooiste vakantieherinneringen te bewaren aan zijn deelname aan de zeilstrijd voor de kust van Palma de Mallorca.

  Woensdag is overigens niet alleen vakantie voor Felipe en koningin Letizia. Aan het einde van de dag hebben ze een ontvangst voor de lokale autoriteiten en voor een vertegenwoordiging van maatschappelijke organisaties. De oproep van de parlementsvoorzitter van de Balearen-eilanden om de cocktail te schrappen en het geld te schenken aan voedselbanken, heeft de koning naast zich neergelegd.

  5 augustus 2015 - 13:33