×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Familiekiekjes sieren kerstkaarten Spaanse royals

  Ze zijn kort en laconiek

  Familiekiekjes sieren kerstkaarten Spaanse royals

  De Spaanse koning Felipe en zijn ouders hebben de kerstkaarten verstuurd.


  Felipe en zijn vrouw Letitia kozen voor een familiekiekje met hun dochters Leonor en Sofía. Koning-emeritus Juan Carlos en zijn echtgenote Sofía prijken samen op hun kaart.

  Felipe, Letizia, Leonor en Sofía wensen de ontvangers in zowel het Spaans als het Engels fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Voor de kaart is gekozen voor een foto van het bezoek dat het gezin in oktober bracht aan de noordelijke Spaanse gemeente Asiegu. Die vrijdag door het hof werd gedeeld. Het koninklijk gezin brengt “met veel genegenheid, onze beste wensen” over, valt te lezen in een handgeschreven boodschap. Felipe, Letizia en hun dochters ondertekenden de kaart.

  Juan Carlos en zijn vrouw zijn korter van stof. Zij brengen hun beste wensen alleen over in het Spaans. Daarnaast zetten ze enkel hun naam en ‘2020’ op het voorgedrukte kaartje.

  15 december 2019 - 09:00