×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Denemarken geeft vervolg aan ‘Royal Run’

  Ook kroonprins Frederik doet weer mee

  Denemarken geeft vervolg aan ‘Royal Run’

  Het Deense hardloopevenement Royal Run, dat vorig jaar werd opgezet ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik, krijgt een vervolg. Op tweede pinksterdag, 10 juni, vindt de tweede editie plaats, zo maakte het Deense hof woensdag bekend.


  Vorig jaar liep Frederik op vijf plaatsen mee en ook dit jaar gaat de sportieve prins weer aan de bak. Hij begint in Aarhus, waar hij 1 mijl (ruim 1,6 kilometer) rent. Daarna legt Frederik 5 kilometer af in Aalborg en afsluitend nog eens 10 kilometer in Kopenhagen. Een week eerder legt de prins ook al de nodige kilometers af, wanneer hij op de Faeröer-eilanden is.Bij de Royal Run is net als vorig jaar weer iedereen welkom, zowel ervaren als onervaren lopers. Ik hoop dat veel mensen zich weer willen uitdagen”, zegt Frederik, die heel Denemarken weer aan het bewegen wil krijgen. In mei 2018 deden in vijf steden meer dan 70.000 mensen mee. “”Vorig jaar was een fantastische dag””, aldus de prins.”””

  16 januari 2019 - 12:35