×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De sexy blondine van koning Felipe

  Schoondochter Spaanse koning trekt veel bekijks

  De sexy blondine van koning Felipe

  De opwinding in de Spaanse media was de afgelopen dagen groot. Want wie was toch de jonge sexy blondine met wie koning Felipe zich aan het begin van de zeilwedstrijden woensdag onderhield? Ze was slechts gekleed in een bikini en haar aanwezigheid bleef bij niemand onopgemerkt, aldus de website Quien. Ook bij de aanwezige fotografen niet en de opnamen gingen meteen de wereld rond.

  Het was duidelijk dat de koning haar kende. Met de verhalen over het rokkenjagen van Felipe’s vader koning Juan Carlos in het achterhoofd, zetten de media meteen hun speurders in om het raadsel op te lossen. De uitkomst, waarover de krant La Vanguardia als eerste berichtte, viel eigenlijk een beetje tegen.

  De zelfverzekerde dame die vanaf de achterplecht van een luxejacht praatte met de koning en de bemanning van zijn zeilschip Aifos 500 was Martina Jáudenes (28), petekind van de koning en dochter van een zeilvriend van Felipe. Verder onderzoek wees uit dat ze in 2017 is getrouwd met ene Luis Abascal en dat de koning toen een van de bruiloftsgasten was.

  Ze houdt er een luxe levensstijl op na en geniet duidelijk van het leven, zo constateerde weekblad Semana met enige afgunst en teleurstelling. Geen geheime vlam van Felipe, die nota bene kort voor de foto’s werden gemaakt nog teder zijn vrouw koningin Letizia had gekust.

  4 augustus 2019 - 14:42