×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Cristina en Iñaki weer in rechtbank

  Beschuldigd van fraude en belastingontduiking

  Cristina en Iñaki weer in rechtbank

  De Spaanse prinses Cristina en haar echtgenoot Iñaki Urdangarín bevinden zich woensdag opnieuw in de rechtbank in Palma op het eiland Mallorca. Ze zijn verdachten in het megaproces dat deze week is hervat.


  De vijftigjarige zus van koning Felipe wordt beschuldigd van het faciliteren van de belastingontduiking door haar man Iñaki Urdangarín, die samen met nog een aantal anderen ook terechtstaat op Mallorca.

  Cristina is de laatste van de zeventien verdachten die komt getuigen in de rechtbank. Het is nog niet duidelijk op welke dag zij in het verdachtenbankje staat. Alle verdachten zijn verplicht om alle verklaringen in het openbare proces bij te wonen. Voor prinses Cristina betekent dit weken van media-aandacht, wat het imago van de Spaanse koninklijke familie geen goed doet.

  Cristina wordt verdacht van twee gevallen van medeplichtigheid aan belastingfraude. Opgeteld riskeert ze een gevangenisstraf van maximaal acht jaar. Urdangarín wordt beschudigd van negen misdrijven, waaronder fraude en belastingontduiking. Hij riskeert een gevangenisstraf van 19,5 jaar.

  10 februari 2016 - 16:22