×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aanklacht Spaanse prinses Cristina afgezwakt

  Aanklacht Spaanse prinses Cristina afgezwakt

  Een Spaanse rechtbank heeft de aanklachten tegen prinses Cristina wegens witwassen van tafel geveegd. Wel moet de zus van koning Felipe VI zich verantwoorden voor belastingontduiking. Het proces vindt vermoedelijk plaats in de loop van 2016, meldden Spaanse media vrijdag.


  De Spaanse prinses en haar man Iñaki Urdangarin werden in juni officieel aangeklaagd wegens belastingontduiking en witwassen. Er lag toen een juridisch dossier met 32.000 documenten dat moest bewijzen dat Cristina en haar echtgenoot enkele miljoenen aan publieke middelen hebben verduisterd.

  De prinses deelde met haar man de zeggenschap over de firma Aizoon, waar grote sommen geld naartoe zouden zijn gesluisd. Dat verliep via de stichting Noós, een liefdadigheidsorganisatie waarvan haar echtgenoot bestuurder was.

  7 november 2014 - 15:05