×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse royals op het water

  Koninklijke familie viert vakantie op Öland

  Zweedse royals op het water

  De Zweedse koninklijke familie geniet met volle teugen van hun zomervakantie op vakantie-eiland Öland. Woensdag nam koning Carl Gustaf enkele familieleden mee op zee met zijn jacht. Expressen publiceerde donderdag foto’s van het boottochtje.


  Carl Gustaf was volgens de krant op pad met zijn zoon prins Carl Philip en schoonzonen prins Daniel en Chris O’Neill. Ook prinses Estelle en prins Oscar, de kinderen van kroonprinses Victoria en prins Daniel, werden gespot op de boot. Vooral de vijfjarige Estelle genoot van het vaartochtje.

  “De koninklijke familie heeft vakantie”, reageerde hofwoordvoerder Margaretha Thorgren. “Dus ze ondernemen allerlei activiteiten nu ze vrij zijn. Maar er is niets officieels gepland.” De Zweedse koninklijke familie is sinds dit weekeinde samen op zomerresidentie Solliden Slott. Op Öland werd vrijdagavond en zaterdag de veertigste verjaardag van Victoria groots gevierd.

  Zaterdagmiddag vond op Solliden Slott een privélunch plaats ter gelegenheid van de verjaardag van de kroonprinses. Die avond genoot prins Daniel met vrienden van een concert van Håkan Hellström, al jaren een van de populairste artiesten van Zweden. Ook prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia, die in september hun tweede kind verwachten, gingen naar een concert van Hellström. Zij waren bij de show die de zanger zondag in Borgholm gaf.

  20 juli 2017 - 17:41