×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse royals danken voor geboorte Nicolas

  Te Deum in kerk Koninklijk Paleis Stockholm

  Zweedse royals danken voor geboorte Nicolas

  De Zweedse koninklijke familie is donderdagochtend samengekomen in de Slottskyrkan, de kerk van het Koninklijk Paleis. Dat deden ze tijdens een zogenoemd Te Deum, een dankdienst voor de geboorte van prins Nicolas.


  Koning Carl Gustaf, zijn vrouw koningin Silvia, kroonprinses Victoria, prins Daniel en de kersverse vader Chris O'Neill waren bij de dankdienst aanwezig. De net bevallen prinses Madeleine was er niet bij. Bij de dienst waren naast de royals ook vertegenwoordigers van de regering en het parlement aanwezig.

  Het kleine prinsje en het tweede kind voor prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill werd maandag geboren. Woensdag werd de naam van het jongetje onthuld. Madeleine en Chris werden vorig jaar voor het eerst vader en moeder, de prinses beviel in februari van een dochter: Leonore.

  18 juni 2015 - 13:05