×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prinses Madeleine nu ook op Instagram

  Zweedse prinses Madeleine nu ook op Instagram

  De Zweedse prinses Madeleine heeft haar debuut gemaakt op Instagram. Ze kondigde dat zelf aan op haar officiële Facebookpagina.


  Op de eerste foto die ze plaatste, staan haar drie kinderen: prinses Leonore, prins Nicolas en het pasgeboren prinsesje. Leonore en Nicolas ontmoeten voor het eerst hun zusje, dat in de nacht van donderdag op vrijdag werd geboren. Vandaag wordt bekendgemaakt hoe het nieuwe prinsesje, de tiende in lijn van troonsopvolging, gaat heten.

  Madeleine is het eerste lid van de Zweedse koninklijke familie met een eigen Instagram-account dat voor iedereen zichtbaar is. Zij en haar man Chris O'Neill hadden al wel een privéaccount. Ook het koninklijk huis van Zweden deelt al langer foto's via officiële accounts op sociale media.

  Bekijk hier het Instagram-account van prinses Madeleine. 

   

  Leonore and Nicolas welcoming their little sister home

  Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

  12 maart 2018 - 10:14