Zweedse prins Carl Philip wil niets meer met deze zakenman te maken hebben

De zakenman is een bekendheid in Zweden, hij is namelijk ook voormalig bokser, tv-presentator en acteur. Een recente, opvallende misstap lijkt hem nu in zwaar weer te brengen. Carl Philip wil alvast niets meer met hem te maken hebben.

Roberto (51) werd onlangs nog uitgekozen als 1 van de gezichten in een campagne over dyslexie. Die stond in het teken van mensen die ondanks hun dyslexie een hele succesvolle carrière hadden opgebouwd. Na de onthullingen over zijn wangedrag, is hij echter uit de campagne verwijderd. Zijn foto’s zijn nergens meer te zien.

Lees ook:

Wat is er gebeurd? De man heeft een prostituee bezocht. Iets dat bij ons legaal kan plaatsvinden, maar in Zweden een strafbaar feit is. Een woordvoerder van de campagne laat aan een Zweedse krant weten: “zijn gedrag sluit niet aan bij de activiteiten en waarden van de campagne”. En ook prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia verbreken alle banden met Roberto. De ondernemer heeft ook nog een eigen lijn van Italiaanse etenswaren, maar veel supermarkten hebben zijn producten al uit de schappen gehaald vanwege het schandaal.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen