×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koninklijke familie bezorgd om bosbranden

  Zweedse koninklijke familie bezorgd om bosbranden

  Koning Carl Gustaf van Zweden maakt zich grote zorgen over de natuur- en bosbranden in zijn land. Hij prijst de inzet van de hulpverleners en leeft mee met de slachtoffers, laat hij in een verklaring weten.


  "Mijn familie en ik maken ons zorgen over het grote aantal verwoestende branden in deze ongebruikelijk warme en droge zomer in ons land", zegt de Zweedse vorst. "Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het bestrijden van de branden en het minimaliseren van de schade. Ik wil mede namens de koninklijke familie mijn steun uitspreken aan iedereen die getroffen is door de branden."

  Brandweermannen zijn druk bezig natuurbranden te blussen, onder meer in gebieden ten noordwesten van de Zweedse hoofdstad Stockholm. Helikopters storten ‘waterbommen’ op de kurkdroge bossen om het vuur in bedwang te houden. Italië heeft dinsdag twee blusvliegtuigen naar Zweden gestuurd.

  Carl Gustaf volgt de ontwikkelingen op de voet en steekt de reddingswerkers een hart onder de riem. "We willen onze grote dank uitspreken aan alle reddingswerkers, defensiemedewerkers, verpleegkundigen en vrijwilligers die in deze gespannen situatie grote offers brengen om anderen te helpen. Uw inzet en inspanningen zijn van onschatbare waarde."

  18 juli 2018 - 10:33