×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koningspaar bij langlaufen in Sotsji

  Carl Gustaf en Silvia vieren zilveren en bronzen plak

  Zweedse koningspaar bij langlaufen in Sotsji

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia zaten vrijdag op de tribune tijdens het langlaufen op de Olympische Spelen in Sotsji. Geconcentreerd keek het stel naar de 15 kilometer klassieke stijl voor de mannen.


  En er viel na afloop wat te vieren voor het koningspaar, Zweden pakte namelijk twee medailles. Johan Olsson won de zilveren medaille. Daniel Richardsson ging er met de bronzen plak vandoor. Het goud ging aan de neus van de Zweden voorbij, dat werd gewonnen door de Zwitser Dario Cologna.

  Carl Gustaf en Silvia wilden de twee Zweedse sporters maar wat graag feliciteren met hun prestaties. Vlak na de race ging het paar naar de langlaufers toe om hen de hand te schudden en op de foto te gaan.

  14 februari 2014 - 15:53