×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning op staatsbezoek naar Letland

  Zweedse koning op staatsbezoek naar Letland

  Koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia van Zweden gaan van 26 tot 27 maart 2014 op staatsbezoek naar Letland. Ze bezoeken Letland op uitnodiging van president Andris Bērziņš.


  De koning en koningin laten zich vergezellen door vertegenwoordigers van de Zweedse regering, blijkt uit een aankondiging op de website van het Zweedse koningshuis. In het kielzog van het Zweedse koningspaar reist een handelsdelegatie mee naar het Baltische land aan de Oostzee. Letland deelt met Zweden een zeegrens.

  15 december 2013 - 11:43