×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds prinsesje maakt kennis met paarden

  Zweeds prinsesje maakt kennis met paarden

  Prinses Madeleine heeft haar jongste dochter kennis laten maken met paarden. Op instagram postte de Zweedse royal een foto van het jonge prinsesje in een paardenstal.


  Op de foto is te zien hoe prinses Adrienne in de kinderwagen ligt. Haar broer, prins Nicolas, was ook mee naar de stal. madeleine maakte ook foto's van hem. Te zien is hoe de kleine prins op een pony zit.

   

  Too cute!#PrinceNicolas #PrincessAdrienne #PrincessMadeleine

  Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princessmadeleineofsweden) op

  Het is onduidelijk of het oudste kind, prinses Leonore, mee was op het uitje.

  26 maart 2018 - 10:13