×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds prinsesje maakt kennis met paarden

  Zweeds prinsesje maakt kennis met paarden

  Prinses Madeleine heeft haar jongste dochter kennis laten maken met paarden. Op instagram postte de Zweedse royal een foto van het jonge prinsesje in een paardenstal.


  Op de foto is te zien hoe prinses Adrienne in de kinderwagen ligt. Haar broer, prins Nicolas, was ook mee naar de stal. madeleine maakte ook foto's van hem. Te zien is hoe de kleine prins op een pony zit.

   

  Too cute!#PrinceNicolas #PrincessAdrienne #PrincessMadeleine

  Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princessmadeleineofsweden) op

  Het is onduidelijk of het oudste kind, prinses Leonore, mee was op het uitje.

  26 maart 2018 - 10:13